Agamek12, :szeroki_usmiech
Czy zna ktoś jakieś fajne kwaterki w Bieszczadach????
Zwiń
X
-
delanopl, Daj namiary na PW może się zrobi spota wyjazdowego.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Agamek12, rozmawiałem ze znajomym, ale on ma namiary tylko na domy wczasowe / hotele. Generalnie jak chcesz niedaleko jeziora to szukaj w miejscowościach koło Soliny - Bóbrka, Łobozew Górny i Dolny, Orelec, Myczkowce. Tam w praktycznie każdej chałupie jest agroturystyka. Trzeba natomiast uważać, żeby nie wpakować się do nowego gospodarstwa - w Bóbrce jest takie, są domki, ale drzew i krzewów naokoło zero - nie zdążyły jeszcze wyrosnąć. Domki na południowym stoku, w lecie patelnia i ani skrawka cienia.
Zamieszczone przez bobasekuwaga OT:
dla globtroterów polecam wizytę w chacie socjologów w masywie otrytu
nie ma tam dojazdu, apartamentów, telefonu, itp
jak byłem tam ostatni raz w 91 to nie było też prądu i wody z kranu, ale było źródełko i grupa "pozytywnie zakręconych"
p.s.
nie prowadzą działalności turystycznej, ew. udzielają doraźnej pomocy typu miejsce do spania na podłodze, czy wino lub browar jak ktoś pada z pragnieniaDo tego była to wczesna wiosna, gdzieniegdzie leżał śnieg. Opiekun chaty powiedział, że niedźwiedzie są nerwowe bo szukają żarcia żeby się najeść po zimie. Adrenalina trochę skakała jak podczas schodzenia do Dwernika co kawałek natykałem się na ślady pluszaków
Muszę się tam kiedyś znowu wybrać...
[ Dodano: Sro 20 Mar, 13 19:34 ]
Zamieszczone przez phonemandelanopl, Daj namiary na PW może się zrobi spota wyjazdowego
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phonemanPoszukajcie sobie Arłamów, tam internowali Wałęsę. Teraz tam budują wspaniały hotel w III kwartale 2013 otwarcie. http://arlamow.pl/Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG
Komentarz
-
-
w Solnie może być ciężko ze spokojnym miejscem bo to oblegana miejscowość i niekoniecznie jest tam bezpiecznie w weekendy w szczycie turystycznym. proponowałbym południowe wybrzeża Zalewu. cisza, spokój, wzorowe zadupie :-)
jeśli nie musi być Solina, to polecam domki ośrodka Zelmer w Bystrem k. Baligrodu. niedrogo, warunki znośne, do dyspozycji basen, sauna, siłownia, knajpa itp więc kobieta nie będzie skwierczeć że na wygwizdowie jest ;-)Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG
Komentarz
-
Komentarz